Web Analytics Made Easy - Statcounter

شانزدهمین مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران ۲۰۲۲ با تاکید بر فعالیت های علمی مبتنی بر عملیاتی سازی، تجاری سازی و درآمدزایی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود.

 جمشید صباغ زاده قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این واحد دانشگاهی در خصوص مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران ۲۰۲۲ که به همت واحد علوم و تحقیقات، واحد قزوین، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان وکمیته ملی ربوکاپ، از تاریخ ۱۴ الی ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود، گفت: شانزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران ۲۰۲۲ (IranOpen RoboCup) با هدف فرهنگسازی علم رباتیک در قشر جوان و نوجوان برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این مطلب که به دلیل پاندمی کرونا تقریبا با ۳ سال تاخیر این مسابقات برگزار می‌شود، ادامه داد: به دلیل شرایطی که بیماری کرونا در جهان رقم زد، حضور تیم‌های خارجی در این دوره از مسابقات کمرنگ‌تر از دوره‌های پیشین است.
به گفته صباغ زاده، آنچه از اهمیت ویژه‌ای در برگزاری این رویداد علمی برخوردار است، دسترسی به علم هوش مصنوعی و رباتیک به عنوان یکی از مهمترین علوم آینده در قالب مسابقات ربوکاپ است.
وی با بیان این مطلب که واحد علوم و تحقیقات به عنوانی یکی از بزرگترین واحد های دانشگاه آزاد اسلامی دارای رشته‌های مرتبط با علم رباتیک در مقاطع مختلف است، افزود: یکی از اهداف برگزاری این رویداد علمی، آشنایی بیشتر دانشجویان با علم رباتیک و سمت و سو دادن دانشجویان به فعالیت‌های علمی در این حوزه است، تا در کنار فراگیری مبانی نظری علم رباتیک به مباحث عملیاتی ساخت ربات، بیش از پیش ورود کنند.
صباغ زاده با بیان این مطلب که برگزیدگان و برترین‌های این مسابقه از سوی دانشگاه آزاد اسلامی حمایت مادی و معنوی می شوند، ادامه داد: در دانشگاه به دنبال عملیاتی کردن مباحث نظری رباتیک جهت خدمات به بخش‌های مختلف کشور از جمله صنعت و کشاورزی هستیم. سعی داریم از طریق توجه به محتوای فنی این فعالیت و علاقمند کردن دانشجویان با مباحث رباتیک، واحدهای فناور مرتبط با این علم، تشکیل و با تزریق آن به مراکز رشد واحد علوم و تحقیقات، شاهد تولد شرکت‌های دانش بنیان در این حوزه باشیم.
به گفته قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات، شلوغ ترین بخش این دوره از مسابقات را لیگ دانش آموزی به خود اختصاص داده است. یکی از اهداف مورد توجه در این دوره از مسابقات، علاقمند کردن دانش آموزان برای برنامه ریزی جهت فعالیت علمی در حوزه های علم رباتیک در مقاطع بالاتر در دانشگاه آزاد اسلامی است.
صباغ زاده تصریح کرد: این مسابقات برای دانشگاه آزاد اسلامی که به عنوان قطب رباتیک کشور شناخته می‌شود، حائز اهمیت است و در این دانشگاه برای مانایی و رشد در این حوزه، برنامه های منسجمی وجود دارد.
شانزدهمین دوره از مسابقات ربوکاپ آزاد ایران با حضور بیش از ۱۰۵ تیم از دانشگاه‌ها و مدارس و حدود ۸۰۰ شرکت کننده، برگزار خواهد شد.
براساس این گزارش، شانزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران ۱۴۰۱ در ۹ لیگ از جمله لیگ‌های دانش آموزی، فوتبالیست، امدادگر،دموی دانش اموزی وکواسپیس وربات های سرویس‌رسان در کار، ربات پرنده، خودرو خودران و دموی بزرگسال برگزارخواهد.
این دوره از مسابقات طی سه روز از روز چهارشنبه مورخ ۱۴ اردیبهشت تا ۱۶ اردیبهشت ماه در ساختمان کتابخانه و مرکز اسناد زنده یاد دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات برگزار خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دوره از مسابقات واحد علوم و تحقیقات ربوکاپ آزاد ایران مسابقات ربوکاپ برگزار می شود علم رباتیک صباغ زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۳۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی

دریافت 60 MB

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه بررسی و تبادل نظر درخصوص مسائل، مباحث و ابهامات مربوط به مولد سازی دارایی‌های دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز ظهر امروز چهارشنبه باحضور واقف بهروزی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی، معاونان دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز و فعالان محیط زیستی، برگزار شد.

واقف بهروزی در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مولد سازی دارایی‌های دولت اظهار داشت: در این طرح دولت اموال بلا استفاده‌ای که دارد یا اموالی که ارزش افزوده و بهره وری پایین دارد و سال‌ها رها شده‌اند و استفاده مطلوبی از این اموال صورت نمی‌گیرد را شناسایی می‌کند تا این اموال بهینه سازی شود.

وی ادامه داد: مولدسازی دارایی‌های دولت یک نوع ثروت آفرینی است.

کد خبر 6100421

دیگر خبرها

  • آزمون لیگ علمی پایا در چهارمحال و بختیاری برگزار شد
  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • روان‌سازی و تسهیل در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • جشنواره فرهیختگان جوان فردا آغاز می‌شود
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است